Ha úgy érzed, hogy személyre szabott segítségre, támogatásra van szükséged életed valamelyik területén, keress meg minket a megadott elérhetőségeinken. Szerzőink kiváló szakemberek, fordulj hozzájuk bizalommal!

Örvényesi Rita

Örvényesi Rita diplomás business coach - Magyar CoachszemleÖrvényesi Rita diplomás coach vagyok, a Magyar Coachszemle társ-főszerkesztőjeként és a Magyar Coach Egyesület kommunikációért felelős alelnöként tevékenykedek. Felső- és középvezetőket, vállalkozások tulajdonosait segítem a coaching eszköztárával. Egyre többen fordulnak hozzám támogatásért magánéleti gondjaik és elakadásaik megoldásához. Háromgyermekes anyaként és feleségként, vállalkozások tulajdonosaként hitelesen tudom támogatni az önmegvalósítás útján elindulókat.

Bővebben: Örvényesi Rita

Dobos Elvira

Dobos Elvira diplomás business coach vagyok, a Magyar Coachszemle társ- főszerkesztője. 

Coachként legfontosabb feladatomnak azok támogatását tartom, akik szembesülve a munkaerőpiac támasztotta kihívásokkal készek megtenni az önismeret és személyes fejlődés sokszor egyáltalán nem könnyű, ám feltétlenül szükséges lépéseit az úton, amely egyéni megoldásaik felfedezéséhez és kiteljesítéséhez vezet.

 

Bővebben: Dobos Elvira

Kovács Petra

Kovács Petra vagyok, pszichológus. 2011-ben végeztem a Pécsi Tudomány- egyetemen, felnőtt klinikai és egészségpszichológia szakirányon. Angliában a mindfulness meditáció elméletét és gyakorlatát tanultam. Jelenleg kutatóként és oktatóként dolgozom a Pszichológia Doktori Iskola Elméleti Pszichoanalízis programján belül. A pszichológia számomra egy hatalmas, korlátok nélküli tér. Legkedvesebb területeim az álmok, az emlékezet és az önismeret.

 

Bővebben: Kovács Petra

Ruszák Miklós

Ruszák Miklós vagyok, szociológus, az Esztergár Lajos Családsegítő Szolgálat és Gyermekjóléti Központ családgondozója. Munkám során olyan emberekkel találkozok, akik segítséget kérnek tőlem ügyeik intézésében, és különböző problémák megoldásában. Amikor elkezdtem a jelenlegi munkakörömben dolgozni, azt gondoltam, hogy segíteni csak úgy lehet, hogy az ügyfeleimnek mindenféle tanácsokat adok, azaz megmondom, hogy mi a jó nekik, és mit kell tenniük ahhoz, hogy jobbra forduljon a helyzetük.

Bővebben: Ruszák Miklós

Füleki Péter

Füleki Péter - diplomás személyi edzőFüleki Péter vagyok, diplomás személyi edző. Tréningjeimen az edzés technikai részén túl nagy hangsúlyt fektetünk a sportolói attitűd kialakítására. Az egészséges életmód stratégiája, a kitartó, rendszeres és célorientált sporttevékenység egyaránt a tréning részét képezik. Céltól függően a sport és az életmód különböző aspektusait használjuk az elérni kívánt személyiségjegyek kialakítására.

Bővebben: Füleki Péter

Szilvágyi Beatrix

Szilvágyi Beatrix tréner, okleveles Business és Management Coach vagyok. Munkáim során elsődlegesen arra helyezem a hangsúlyt, hogy a hozzám forduló személyek aktuális problémáiban segítsek a megoldás felé vezető út megtalálásában. Eközben az illetővel együtt építünk az eddigi tapasztalataira és sikereire, miközben ő tanulhat az eddig megélt hibáiból is.

Bővebben: Szilvágyi Beatrix

 
 

Login Form