Dobos Elvira

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Dobos Elvira diplomás business coach vagyok, a Magyar Coachszemle társ- főszerkesztője. 

Coachként legfontosabb feladatomnak azok támogatását tartom, akik szembesülve a munkaerőpiac támasztotta kihívásokkal készek megtenni az önismeret és személyes fejlődés sokszor egyáltalán nem könnyű, ám feltétlenül szükséges lépéseit az úton, amely egyéni megoldásaik felfedezéséhez és kiteljesítéséhez vezet.

 

Egyetemi hallgatóként, s később oktatóként gyakran szembesültem, s szembesülök ma is azzal, milyen nehézséget jelent - akár egy frissen szerzett diplomával - kilépni a munkaerőpiacra. Hiszen ahhoz hogy valaki érvényesülni tudjon a választott szakmájában nem csak a szakmai képzettség, felkészültség fontos, hanem olyan készségekkel is rendelkeznie kell, amelyek segítik a személyes kompetenciák, értékek megmutatását. Éppen ezért az egyéni coaching mellett 2008 óta tartok kurzusokat, tréningeket prezentáció, kommunikáció, konfliktuskezelés, időmenedzsment, önismeret és karriermenedzsment témakörökben a Pécsi Tudományegyetem bölcsész hallgatói számára.

Munkám során coachként és egyetemi oktatóként is elsősorban arra törekszem, hogy elősegítsem a személyes értékek és a bennük rejlő lehetőségek felismerését, és továbbfejlesztésük legmegfelelőbb módjainak megtalálását.

 
 

Login Form